Jump to content
  • Sign Up
  • 0
ProWolf

Plugins problem

Question

Ok so i tried to load/compile and plugin the parties one it its giving me this 

 

Error #cS1056   on line 7- unexpected symbol 

 

and it says Parties.cc not found

 

 

Share this post


Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, ProWolf said:

Ok so i tried to load/compile and plugin the parties one it its giving me this 

 

Error #cS1056   on line 7- unexpected symbol 

 

and it says Parties.cc not found

 

 

A lot to unload here... only doing this because I'm procrastinating studying:

1. It sounds like the plugin code itself has an error that you'll need to fix on line 7.

2. There are not .cc files. I think you meant Parties.cs (if that is what your plugin file name is called).

 

Solution: Fix the syntax errors in your plugin and rerun the compilation & load commands with the proper plugin file name.

Share this post


Link to post
  • 0
25 minutes ago, ProWolf said:

i got it from derekdinan plugins

I downloaded the latest version of the plugin from the GitHub repo, and it works. So I'm not sure what you are doing wrong.

Share this post


Link to post
  • 0

I believe you may be using an older version of the plugin. I released a fix for version 1.9.3.0 about 8 months ago. Please try grabbing the latest version from here and try compiling with that.

  • Agree 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...