Jump to content
  • Sign Up
  • 1
Prokid11

How to fix classicube multiplayer on chrome

Question

I have a school computer, and if I try to play Classicube in multiplayer, it gives me a redirect error. And because of the school computer, I can't change browsers.

  • Dumb 1

Share this post


Link to post

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 2
26 minutes ago, MisterSheeple said:

A fix has been pushed in the server software. Not all servers have updated yet, but the ones that have are now able to be played again through Chrome.

Not quite, we have a fix ready but it relies on server software to update first to prevent issues. Right now it’s turned on for no servers, and once enough servers are up to date the fix will be deployed on our end. 

Share this post


Link to post
  • 1
On 11/14/2022 at 5:44 PM, BlueDragon said:

im having the http issue but the http website wont fix classicube now, i know it works on other sites but for some reason its not working for classicube (i am not having the redirect issue anymore but it did happen to me aswell but its fixed)                                                                                                                                                                                                                              edit: its a chrome issue so if you can download a different browser it should work but my chormebook dosent have enough space to download linux stuff so that isnt a option for me

A fix has been pushed in the server software. Not all servers have updated yet, but the ones that have are now able to be played again through Chrome.

Share this post


Link to post
  • 0
12 minutes ago, Panda said:

Please see the answer in the following StackOverflow article: https://stackoverflow.com/questions/25277457/google-chrome-redirecting-localhost-to-https

If you're having issues with an infinite redirect loop between HTTP and HTTPS, a work around is to delete the dynamic domain security policies via chrome://net-internals/#hsts if you're using Chrome.

chrome://net-internals/#hsts didn't work, and I can't open Developer Tools because I'm on a school computer.

  • Dumb 1

Share this post


Link to post
  • 0
On 10/25/2022 at 8:02 AM, Panda said:

Please see the answer in the following StackOverflow article: https://stackoverflow.com/questions/25277457/google-chrome-redirecting-localhost-to-https

If you're having issues with an infinite redirect loop between HTTP and HTTPS, a work around is to delete the dynamic domain security policies via chrome://net-internals/#hsts if you're using Chrome.

im having the http issue but the http website wont fix classicube now, i know it works on other sites but for some reason its not working for classicube (i am not having the redirect issue anymore but it did happen to me aswell but its fixed)                                                                                                                                                                                                                              edit: its a chrome issue so if you can download a different browser it should work but my chormebook dosent have enough space to download linux stuff so that isnt a option for me

Edited by BlueDragon
i added stuff

Share this post


Link to post
  • 0

there has been a MCgalaxy update that will (allow) servers to be fixed but has not been implemented yet until enough servers are updated to allow for the https version to be fully released, so until then chrome will not support ClassiCube so i'd recommend switching browsers until then. 

(this is a condensed version of what i have been told and read on this post)

Edited by BlueDragon

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...