Jump to content
  • Sign Up
  • 0
get

Texture pack error.

Question

When I went to the * Jacob_'s CTF * server, I saw the following

ee.PNG.0fc86567e755c5e8c8b9a45c41cb064e.PNG

I decided to reinstall the Classicube launcher, but nothing worked

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

This also happened on the * Pether * server.

Help

 

 

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

i had to manually download the texture pack frome the link, then i would put the .zip file i downloaded in the texpacks folder and after trying to download would sometimes have to manually change the texture pack. 

 

Share this post


Link to post
  • 0
13 hours ago, TNTBoi23 said:

i had to manually download the texture pack frome the link, then i would put the .zip file i downloaded in the texpacks folder and after trying to download would sometimes have to manually change the texture pack. 

 

Which texture pack URLs are you having issues with? Are you using the latest dev build? Note that I only fixed this bug 4 days ago

Share this post


Link to post
  • 0

im not having the problem anymore, just was offering advice based on what i had to do n the past :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...